Magazijn- en werkplaatsinrichting

Magazijninrichting bij MDO Group strekt zich uit van het ontwerpen van op maat gemaakte opslagsystemen tot het volledig inrichten van uw werkplaats. Onze projecten voor klanten illustreren onze veelzijdigheid in het leveren van een complete reeks aan oplossingen, waaronder ladekasten, werktafels, legbordstellingen en aanrijdbeveiliging. Ergonomisch en veilig werken vormt de kern van onze aanpak, en we zetten ons in om dit in elke nieuwe werkplaatsinrichting na te streven. 

Gepersonaliseerde oplossingen door MDO Group

Gepersonaliseerde oplossingen door MDO Group

 1. Opslagsystemen
  We hebben diverse magazijn uitgerust met op maat gemaakte opslagsystemen, afgestemd op de unieke behoeften van elke klant, van zware lasten tot fijnmazige opslag. 
 2. Werkplaatsinrichting
  Naast opslagsystemen richten we ons ook op de volledige inrichting van werkplaatsen met ladekasten en werktafels die de ergonomie bevorderen, waardoor werknemers efficiënter en comfortabeler kunnen werken.
 3. Veiligheidsmaatregelen
  In al onze projecten implementeren we essentiële veiligheidsmaatregelen zoals aanrijdbeveiliging om zowel personeel als goederen te beschermen, waarmee we een veilige werkomgeving garanderen. 
 4. Optimalisatie van werkprocessen
  Door magazijn- en werkplaatsinrichtingen af te stemmen op de operationele processen van onze klanten, optimaliseren we de workflow en verbeteren we de algehele efficiëntie. 
Uw partner in magazijn efficiëntie en werkplaatsveiligheid

Uw partner in magazijn efficiëntie en werkplaatsveiligheid

Elk project benadrukt onze inzet voor ergonomie en veiligheid, met het doel een ideale werkplek te creëren die productiviteit stimuleert en het welzijn van werknemers beschermt. Heeft u een uitdaging voor ons op het gebied van magazijn- en werkplaatsinrichting, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen bespreken we graag de mogelijkheden.  

Wilt u meer weten
over de mogelijkheden?