Drive-in stellingen voor magazijn

Een drive-in stelling is een ideale manier voor de opslag van grootte aantallen pallets met dezelfde goederen. Een drive-in stelling heeft een stevige draagbalk en kan snel gemonteerd worden. Hierdoor kunt u de niveau indeling gemakkelijk instellen. 

Wat is een drive-in stelling?

Drive-in stellingen, ook wel inrijstellingen genoemd, zijn een specifiek type stellingen dat wordt gebruikt voor de opslag van grote hoeveelheden van dezelfde producten. Het systeem van de drive-in stellingen maakt het mogelijk om pallets direct in de stellingen te plaatsen, waardoor er een compacte opslag ontstaat. 

Onze kwalitatieve drive-in stellingen <span>voor uw magazijn</span>

Onze kwalitatieve drive-in stellingen voor uw magazijn

Bij MDO Group kunt u rekenen op drive-in stellingen van de hoogste kwaliteit die aan alle eisen voldoen. Het opslaan van grote hoeveelheden pallets met deze producten vereist specifieke afmetingen en draaglasten die de palletstellingen moeten kunnen dragen. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij uw betrouwbare partner in magazijninrichting en leveren we drive-in stellingen die voldoen aan alle wettelijke normeringen en eisen. Wanneer u bij ons of bij een andere drive-in stellingen koopt, is het van belang deze laten te keuren. Bij MDO Group kunt u rekenen op gecertificeerde inspecteurs die uw drive-in stellingen naloopt op defecten én ook oplossingsgericht met u meedenkt. Zo zorgen wij er samen voor dat uw drive-in stellingen in topconditie blijft. 
 

De voordelen van drive-in stellingen

De voordelen van drive-in stellingen

Drive-in stellingen bieden verschillende voordelen voor bedrijven die op zoek zijn naar een efficiënte opslagoplossing. 

  • Efficiënt gebruik van ruimte: drive-in stellingen bieden een hoge opslagdichtheid en maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte in het magazijn. Hierdoor kunt u meerdere producten opslaan in dezelfde ruimte, wat kostenbesparend kan zijn. 
  • Snelle toegang tot producten: drive-in stellingen bieden een snelle toegang tot de opgeslagen pallets, waardoor het verplaatsen en ophalen van producten snel en efficiënt verloop. 
  • Geschikt voor grote hoeveelheden: drive-in stellingen zijn uitermate geschikt voor het opslaan van grote hoeveelheden dezelfde producten. Hierdoor kunt u gemakkelijk een grote voorraad aanleggen en kunt u snel reageren op veranderingen in de vraag. 
  • Veilige opslag: drive-in stellingen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en bieden een betrouwbare opslagoplossing voor uw producten. Dit zorgt voor een veilige werkomgeving voor uw medewerkers. 
  • Aangepast aan uw behoeften: drive-in stellingen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw magazijn. Hierdoor kunt u een opslagoplossing creëren die perfect aansluit bij uw bedrijfsprocessen. 
Waar u op moet letten bij het kopen van een drive-in stelling

Waar u op moet letten bij het kopen van een drive-in stelling

Een drive-in stelling schaft u niet zonder na te denken aan. Er zijn namelijk verschillende factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de juiste drive-in stelling. Zo is het belangrijk om te weten welke belastingcapaciteit u nodig heeft voor uw drive-in stellingen. Dit hangt af van het type producten dat u opslaat en het gewicht van de pallets. Verder is het van belang dat u rekening houdt met de beschikbare ruimte in uw magazijn, hoe gemakkelijk u toegang wilt hebben tot uw producten in de drive-in stellingen en dat deze stellingen voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. 
 

Waarom kiezen voor een <span>drive-in stelling van MDO?</span>

Waarom kiezen voor een drive-in stelling van MDO?

Een drive-in stelling is voor vele situaties een ideale oplossing. Twijfelt u of een drive-in stelling iets voor u is? Of welke grootte past in uw situatie? De experts van MDO Group helpen u graag hier bij. Met meer dan 20 jaar ervaring en een hoog niveau aan expertise kunt u altijd rekenen op de vakmensen van MDO. Wij zorgen er samen met u voor dat uw drive-in stelling snel en veilig gemonteerd, uitgebreid én verplaatst kan worden. Benieuwd naar wat MDO voor u kunt betekenen? Vraag uw offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 
 

Bekijk onze andere stellingen

Wilt u meer weten
over de mogelijkheden?