Specialist in magazijninrichting

Erkent specialist
in stelling montage

Bent u op zoek naar een ervaren specialist in magazijninrichting? Maak dan kennis met MDO. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij u zeker van dienst zijn op het gebied van opslagsystemen. Van de (de)montage van magazijnstellingen tot  aan het keuren en verhuizen toe. 

<span>Goed opgeleid team</span><br> met passie voor het team

Vakmanschap

Goed opgeleid team
met passie voor het team

Goed opgeleid personeel met passie voor de logistieke sector zorgt voor een ultieme beleving. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Vitae justo eget magna fermentum iaculis eu non diam. Luctus venenatis lectus magna fringilla urna porttitor rhoncus dolor. Laoreet id donec ultrices tincidunt arcu non.

<span>20+ jaar ervaring in</span><br> een hecht team

20+ jaar ervaring

20+ jaar ervaring in
een hecht team

MDO is geen leverancier maar een partner. Met een hecht team van elkaar aanvullende specialisten, zijn wij al 20 jaar gefocust op het ontzorgen en optimaal bedienen van de klant. Dat zorgt voor korte lijnen en een hoge mate van service en oplossingsgerichtheid. In combinatie met ons innovatieve karakter maken wij samen met onze klanten gebruik van de mogelijkheden van vandaag én morgen.

Wilt u meer weten
over de mogelijkheden?

<span>Kwaliteit volgens</span><br> de normen

Kwaliteit volgens
de normen

MDO investeert graag in kennis en kwaliteit van haar medewerkers en dan mag een VCA-certificaat uiteraard niet ontbreken. Al onze medewerkers zijn dan ook in het bezit van een geldig VCA-certificaat. Daarnaast zijn er binnen onze onderneming ook nog eens 7 mensen in het bezit van een zogenaamd VOL-VCA-certificaat (Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA).

 

Warehouse verhuizen

Complete verhuizing
warehouse mogelijk

Onze gekwalificeerde verhuisspecialisten zijn getraind in het goed behandelen van alle breekbare en waardevolle voorwerpen, en het demonteren en opzetten van complete units, of het nu een warehouse, kantoor of een gehele inbouwkeuken betreft. Wij regelen het gewoon!

Warehouse
verhuizen

Wilt u een
project starten

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.