Stellingen voor elke toepassing

Inspectie / keuring van Rekken

Om optimaal en veilig gebruik te kunnen maken van uw stellingen, is het van belang om deze in top conditie te houden. Om dit te realiseren is het van belang dat de rekken in uw magazijn regelmatig gekeurd worden. Voor inspecties en keuringen van uw stellingen bent u bij MDO Group aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat er al snel een expert bij u ter plaatse is om de defecten in kaart te brengen. Niet alleen checken wij uw rekken op defecten, maar denken wij ook oplossingsgericht met u mee. Vaak zelfs al binnen één dag! Op deze pagina leest u alles over de inspecties en keuringen van uw stellingen.

Uw rekken altijd in topconditie met onze <span>periodieke inspecties</span>

Uw rekken altijd in topconditie met onze periodieke inspecties

Magazijnstellingen zijn de ruggengraat van uw magazijn. Het is daarom van belang om ervoor te zorgen dat ze veilig en stevig zijn. Een regelmatige keuring is essentieel om uw rekken in topconditie te houden en dat uw werknemers veilig kunnen werken. Een inspectie van uw stelling kan als een soort ‘gezondheidscheck’ gezien worden. Zoals bij een gezondheidscheck kunt u onverwachte problemen ontdekken en deze snel oplossen voordat ze groter worden en u in problemen brengen. Bij MDO Group zorgen we met een keuring ervoor dat uw rekken veilig én stevig zijn. Samen zorgen we ervoor dat uw rekken voor vele jaren voor een betrouwbare opslag zorgen zonder enige problemen.

MDO GROUP HERSTELT
ALLE MERKEN

Stow
Bito
SSI Schäfer
Mecalux
Provost
Polypal
Jurgheinrich
AR Racking
Meta
Keuring volgens Europese norm <span>NBN-EN 15635</span>

Keuring volgens Europese norm NBN-EN 15635

Zoals al eerder vermeld is het inspecteren van uw stellingen essentieel om uw stellingen in topconditie te houden. Bij MDO Group kunt u rekenen op VCA-gecertificeerde inspecteurs. Onze inspecteurs komen bij u langs en verrichten een visuele inspectie van uw magazijn. Hierbij registreren zij alle defecten en andere gebreken. Onze visuele inspecties gaan volgens de Europese norm NBN-EN 15635. Hiervan brengen onze specialisten een gedetailleerd verslag uit. Ontdek alles over onze inspecties en de kosten die hieraan verbonden zijn.

<span>Eigen montage-afdeling</span> voor<br> snelle reparaties

Herstelling

Eigen montage-afdeling voor
snelle reparaties

Het laatste dat u kunt gebruiken in uw warehouse, opslagsysteem of stockagemagazijn zijn technische problemen. En u wilt al zeker niet lang wachten op herstellingen. Bij MDO Group begrijpen we dat als geen ander. Daarom bieden wij een snelle servicegerichte oplossing. Zo beschikken wij over een eigen montage-afdeling voor snelle reparaties. Om uw defecten in kaart te brengen én te herstellen, komen onze professionals eerst bij u langs om de schade te beoordelen. Vervolgens zullen wij oplossingsgericht met u meedenken en zorgen wij ervoor dat uw defecten zo snel mogelijk worden hersteld. Hierbij houden wij rekening met uw dagelijkse werkzaamheden en zorgen wij ervoor dat u hier geen hinder aan ondervindt.

Naast montage en demontage werkzaamheden verzorgen wij ook herstellingen van beschadigde opslagsystemen. Bij MDO Group kunt u rekenen op jarenlange ervaring en een hoog niveau aan expertise. Wij snappen hoe vervelend defecten kunnen zijn en willen deze ook graag zo snel mogelijk voor u oplossen.

<span>Ons team staat</span><br> voor u klaar

Onderhoudscontract

Ons team staat
voor u klaar

MDO Group is geen leverancier. Nee, wij zijn een partner. Met een hecht team van elkaar aanvullende specialisten zijn wij al 20 jaar gefocust op het ontzorgen én optimaal bedienen van de klant. Uw zorgen zijn ook onze zorgen. Dat zorgt voor korte lijnen en een hoge mate van service en oplossingsgerichtheid. Daarnaast lopen wij niet weg van uitdagingen, maar pakken we deze juist met beide handen aan. Juist hier halen onze professionals hun plezier uit. In combinatie met ons innovatieve karakter maken wij samen met onze klanten gebruik van vandaag én morgen.

Geef schade aan uw rekken direct door <span>via onze app</span>

Geef schade aan uw rekken direct door via onze app

Niemand zit te wachten op technische problemen. Daarom maken wij het graag makkelijker voor u. Dit doen wij met behulp van de WIA-software. Deze software heeft veel voordelen voor de efficiëntie, veiligheid en kwaliteit van uw magazijn. Wanneer u defecten of problemen ervaart, is het via de WIA mogelijk om allerlei soorten onderdelen en opslagsystemen in kaart te brengen. Dankzij deze app kunt u eenvoudig een overzicht hierover behouden en worden alle schadegevallen eenvoudig geregistreerd.

Download
de app

WIA Software

Geef schade aan uw
rekken direct door
via onze app

De WIA-software heeft veel voordelen voor de efficiëntie, veiligheid en kwaliteit van uw magazijn. Via de WIA is het mogelijk om allerlei soorten onderdelen, materialen, toestellen en zelfs kamers in kaart te brengen om hierover een overzicht te behouden.

Meer weten over de reparaties of keuringen van <span>uw stellingen?</span>

Meer weten over de reparaties of keuringen van uw stellingen?

Defecten in uw magazijn zijn al vervelend, maar het wachten op herstellingen kan nog vervelender zijn. Behalve bij MDO Group. Wij zorgen er namelijk voor dat uw stellingen te allen tijde in topconditie blijven. Dit doen we door middel van keuring van stellingen. Wij zorgen ervoor dat uw defecten in kaart worden gebracht en zorgen er voor dat deze snel hersteld worden. Meer weten over onze periodieke magazijninspecties en de reparaties, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer weten over reparaties
aan uw stellingen?

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.