Installatie van pallet- en legbordstellingen voor een efficiënt magazijn

Installatie van pallet- en legbordstellingen voor een efficiënt magazijn

Voor een klant In Amsterdam heeft MDO Group verschillende stellingen geïnstalleerd om zo het optimale uit het magazijn te halen. Zo hebben onze specialisten palletstellingen, maar ook doorrolstellingen geïnstalleerd. De magazijninrichting is nu voorzien van een combinatie van statische én dynamische opslagsystemen. Lees hier meer over dit project.

Palletstellingen met <span>doorrolstellingen</span>

Palletstellingen met doorrolstellingen

Voor deze klant hebben we ervoor gezorgd dat het magazijn zo efficiënt mogelijk is. Daarom werd er gekozen voor de installatie van palletstellingen met stukgoed doorrolstellingen op grondniveau. Hiermee creëert u een efficiënte en compacte opslag van kleinere goederen in combinatie met pallets. Een palletstelling kan ontzettend breed worden ingezet. Hierdoor zijn deze rekken uitermate geschikt voor het opslaan van veel verschillende goederen. Daarnaast zijn ze direct bereikbaar. Door het toevoegen van doorrolstellingen zorgt voor u minder orderpicking fouten vanwege een beter overzicht, 40% minder lopen, ruimtebesparing, kortere grijptijden én gemotiveerde werknemers. De juiste ingrediënten om het optimale uit uw magazijn te halen!

Legbordstellingen met glazen legborden

Legbordstellingen met glazen legborden

Naast het installeren van palletstellingen met doorrolstellingen, hebben we in het magazijn van deze klant legbordstellingen geïnstalleerd. Deze rekken zijn voorzien van glazen platen als legbord. Hierdoor creëer je veel meer lichtinval in uw magazijn.

Om de goederen veilig op te slaan én te beveiligen hebben de specialisten ook gaaswand geïnstalleerd. Deze wand is tegen de achterkant van de legbordstellingen bevestigd en dient tegen doorvalgevaar. Zo kan er in alle veiligheid worden gewerkt.

Benieuwd naar wat MDO Group voor uw magazijn kan betekenen? <span>Neem contact met ons op!</span>

Benieuwd naar wat MDO Group voor uw magazijn kan betekenen? Neem contact met ons op!

Wilt u ook alles uit uw magazijn halen én uw magazijn efficiënt runnen? En wilt u daarbij ook dat uw goederen en personeel beveiligd zijn tegen doorvalgevaar? Of bent u juist op zoek naar andere mogelijkheden voor in uw magazijn? Wat uw vraag ook is, bij MDO Group hebben wij op iedere vraag een oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u meer weten
over de mogelijkheden?