MDO Truck
 
mdo-logo-mask
mdo-logo-mask

Always on the move

Staat er in uw logistieke onderneming een industriële verhuizing op stapel? Of u nu een nationaal of internationaal logistiek bedrijf heeft: MDO Move is dé partner voor uw verhuizing. Met onze projectmatige aanpak, stevige materieel en goed opgeleide medewerkers maken we van uw industriële verhuizing een succes.

Kom in contact

Professionele industriële verhuizing

In MDO Move vindt u de perfecte partner voor de industriële verhuizing van uw logistiek bedrijf. We ontzorgen u volledig en nemen het project van A tot Z uit handen. Daardoor kunt u zich met minimale hinder richten op uw dagelijkse processen, terwijl ondertussen uw verhuizing tot in de puntjes wordt voorbereid. We houden u uiteraard wel steeds op de hoogte van de voortgang van uw verhuizingsproject.

Aanpak

Totaaloplossingen in verhuizing

Bij MDO Move kunt u erop vertrouwen dat u volledig operationeel bent op het moment dat u uw nieuwe locatie in gebruik neemt. Dat doen we met een totaaloplossing die onder meer kan bestaan uit:

  • Verhuizing van goederen en grondstoffen (met of zonder opslageenheid).
  • Demontage, verhuizing en montage van uw opslagsystemen (zowel statische opslagsystemen als dynamische opslagsystemen).
  • Dataverhuizing, gekoppeld aan uw magazijnen (bijvoorbeeld de implementatie van een WMS).
  • Verhuizing en installatie van machines (productiemachines, hef -en hijstoestellen) en gereedschap (elektrisch, mechanisch, hydraulisch).
  • Elektrische voorzieningen (af- en aankoppelen van uw systemen en de bijhorende bekabeling) via ons zusterbedrijf MDO Utilities.
  • Verhuizing en inrichting van uw kantoren (inclusief meubels, computers, printers en andere kantoorartikelen).
  • Projectbegeleiding en advies.

Voorbereiding industriële verhuizing

Hoe beter de verhuizing wordt voorbereid, hoe soepeler deze verloopt. Dat begint bij het opruimen en inventariseren van uw bestaande magazijn. Daarnaast is artikelidentificatie, het labelen van de artikelen én de locatiebepaling daarvan heel belangrijk. MDO Move kan u bij deze voorbereiding goed helpen, bijvoorbeeld met onze mogelijkheden om uw stock te digitaliseren of te fotograferen. Daarvan heeft u op de nieuwe locatie ook profijt.

Zippcube Mittel 3 TP
20200707 135635

Tijdelijk magazijn voor uw industriële verhuizing

Tijdens de verhuizing wilt u zo min mogelijk hinder en moeten de normale werkzaamheden zoveel mogelijk door blijven gaan. Daarom kan MDO Move u voorzien van een tijdelijk magazijn in een tijdelijke opslagruimte, of in een tent vlakbij uw bedrijf. Een ideale oplossing om uw industriële verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen!

Transport tijdens de verhuizing van uw magazijn

Wij verzorgen de vorm van transport die past bij uw verhuisproject. Afhankelijk van wat er verhuisd wordt, hebben we daarvoor de beschikking over verschillende hef- en hijstoestellen (heftruck, reachtruck, schaarlift, verreiker, etc.) en zetten we een vrachtwagen, bus of oplegger in. Gaat het om een verhuizing van grote machines? Onze pick-and-carry hijskranen verhuizen zelfs de zwaarste machines. Dit zijn mobiele kranen die met de last aan de haak kunnen verrijden.

Lifting equipment Truck MDO GROUP

Meer weten over industriële verhuizingen door MDO Move?

Heeft u een verhuizing in de planning voor uw magazijn of logistieke onderneming? En zoekt u daarvoor een partner die u écht ontzorgt, met zo min mogelijk overlast en een zo soepel mogelijk verlopend verhuisproces? Kies dan voor de procesmatige aanpak van MDO Move. Wij verzorgen uw industriële verhuizing van A tot Z met de grootste zorgvuldigheid. Contacteer ons vandaag nog en wij voorzien u graag van meer informatie!