MDO Truck
 
mdo-logo-mask
mdo-logo-mask

Bedrijfsverhuis

De verhuizing van een bedrijf is een vak apart. Zeker als het gaat om de projectverhuizing van een logistieke organisatie of een magazijn. Is er bij u binnenkort een verhuizing aan de orde? Dan is het goed om te weten dat MDO Move u kan ontzorgen bij uw projectverhuizing.

Kom in contact

Projectverhuizing volgens plan

Alles begint met een goed en gedegen plan. Zeker een projectverhuizing. Daarom gaan de experten van MDO Move met u om de tafel om te bepalen wat de beste strategie is voor uw verhuizing. Vervolgens maken ze een gedetailleerde planning, waarin met alles rekening wordt gehouden. Vervolgens zorgt MDO Move ervoor dat uw projectverhuizing volgens plan gebeurt.

Aanpak

Totale oplossing voor uw projectverhuizing

Wanneer u kiest voor MDO Move, kunt u er zeker van zijn dat uw magazijn meteen na de projectverhuizing operationeel is. We leveren namelijk altijd een totaaloplossing, waarbij aan ieder detail wordt gedacht. Elementen die van onze totaaloplossing voor uw projectverhuizing deel kunnen uitmaken, zijn bijvoorbeeld:

  • Het demonteren, verhuizen en weer monteren van uw opslagsysteem – of het nu een statisch of een dynamisch magazijn betreft.
  • De dataverhuizing die met uw magazijn gekoppeld is (zoals het implementeren van een WMS).
  • Het verhuizen van uw grondstoffen en goederen.
  • Het verhuizing en installeren van (productie)machines en elektrisch, mechanisch of hydraulisch gereedschap.
  • Elektrische voorzieningen regelen, zoals het af- en aankoppelen van uw systemen en de bijhorende bekabeling.
  • Het verhuizen en inrichten van uw kantoren.
  • Projectbegeleiding en advies.

Tijdelijke opslag tijdens uw projectverhuizing

Heeft u tijdens uw projectverhuizing nood aan een tijdelijk magazijn? Dan is het goed om te weten dat we ook dit voor u kunnen realiseren. Door bijvoorbeeld tijdelijke magazijnruimte in de buurt van uw bedrijf te huren, of zelfs door een tent neer te zetten op uw eigen terrein. Het opbouwen, inrichten en vullen van het tijdelijke magazijn kunt u aan onze experten overlaten. Zo kunt u, ook als de verhuizing complex is of wanneer uw definitieve nieuwe pand nog niet helemaal klaar is, uw dagelijkse werkzaamheden gewoon laten doordraaien.

20200707 135635
Zippcube Mittel 3 TP

Digitaliseren van uw stock

Een verhuizing is ook hét moment om uw stock te inventariseren en digitaliseren. MDO Move heeft daarvoor de beschikking over onder meer dimensiescanners en kan uw magazijn voorzien van een systeem met QR-codes, barcodes of andere digitale manieren om uw magazijn optimaal in te richten. Ook kunnen we een koppeling met uw WMS- of ERP-systeem voor u verzorgen. Zo maakt u van uw projectverhuizing meteen een magazijnupgrade!

Transport voor uw projectverhuizing

Is het eindelijk zover dat uw projectverhuizing kan gaan plaatsvinden? Dan verzorgen we natuurlijk ook het transport. Daarbij hebben we de beschikking over het juiste materieel voor uw stock en machines. Van een kleine camionette tot een oplegger en zelfs hijsmiddelen om zware stock of machines uit uw magazijn te halen: we kunnen u ermee ontzorgen.

Lifting equipment2 Truck MDO GROUP

Meer weten over projectverhuizingen?

Een projectverhuizing is niet zomaar iets. Vertrouw daarom uw projectverhuizing toe aan de experten van MDO Move. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing volgens plan en met minimale hinder voor uw bedrijfsprocessen verloopt. Meer weten? Contacteer ons voor een afspraak!