20200707 135635
 
mdo-logo-mask
mdo-logo-mask
 

Creatie Tijdelijk Magazijn

Om tijdens uw verhuisproject zo weinig mogelijk hinder te veroorzaken en uw dagelijkse werking niet in het gedrang te brengen kan MDO Move een tijdelijk magazijn voor u creëren. Er zijn verschillende mogelijkheden hoe we dit tot stand kunnen brengen.

We kunnen tijdelijke statische opslagsystemen monteren (pallet- of legbordstellingen) in bv. een tijdelijke opslagruimte of een tent dichtbij uw firma. Na de verhuis of reorganisatie demonteren wij deze statische stellingen terug.

We kunnen eveneens een tijdelijk magazijn opbouwen aan de hand van onze mobiele rekken (b 1350 x d 550 x h 1900. Deze verhuiskarren zijn opgebouwd uit een onderstel, 4 stijlen en een aantal legborden naar keuze. Elk mobiel rek kan in totaal een belasting dragen van 1000 kg (150 kg per legbord) en de hoogte van de niveaus kan zelf bepaald worden.

20200115 160640

Wij kopiëren de goederen op uw (legbord) stellingen als het ware naar onze mobiele rekken. Deze doen dan dienst als tijdelijk magazijn, aangezien de stock op deze manier raadpleegbaar blijft terwijl wij uw opslagsystemen en/of andere zaken uit uw magazijn verhuizen. Indien u dit tijdelijk magazijn voor een langere periode wenst te gebruiken, kunnen wij u eveneens assisteren bij een correcte etikettering van de locaties en artikelen. De goederen kunnen tenslotte heel eenvoudig verplaatst worden met deze verhuiskarren.

Naast onze mobiele rekken hebben wij eveneens stalen verhuiscontainers ter beschikking. Deze magazijntoepassing is o.a. heel handig bij het verhuizen van langgoed of lades van verticale liftsystemen. Door stalen buizen in de voetjes te bevestigen is het perfect mogelijk om de containers op elkaar te stapelen, waardoor u veel verschillende zaken boven elkaar kunt stockeren en op deze manier veel plaats kunt besparen.

MDO Move Info Verhuis 2