KS Tools 1
 
mdo-logo-mask
mdo-logo-mask
 

Transformatie

20191203 114845 1

Tegenwoordig worden meer en meer magazijnen uitgerust met dynamische opslagsystemen. Dit bevordert de automatisering in magazijnen en zorgt veelal voor een significante ruimtebesparing, aangezien artikelen in de hoogte worden gestockeerd.

MDO Move kan u assisteren bij de invulling van deze automatische magazijnen, zoals bv. een verticaal liftsysteem of een stellingbedieningsapparaat (miniload- of pallet shuttlesysteem).

Het transformeren van een magazijn met statische opslagsystemen naar een magazijn met dynamische opslagsystemen dient volgens een weldoordacht proces uitgevoerd te worden. MDO Move heeft hiervoor een stappenplan uitgewerkt en verzorgt zowel de fysieke uitvoering en de dataverhuis alsook de projectbegeleiding.

implementatie verticaal liftsysteem

MDO Move kan u hierbij zijn diensten aanbieden en dit volledige proces in goede banen leiden. In eerste instantie kunnen wij u advies verlenen om uw magazijn volledig in kaart te brengen en het verhuisproces zo efficiënt mogelijk te doen verlopen. Hierbij zijn timemanagement, verslaggeving en opleiding een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. MDO Move kan het volledige project begeleiden door het ideale aantal mensen te voorzien op het juiste moment en de juiste plaats. Naast onze VCA gecertificeerde monteurs en verhuizers, bieden wij ook de nodige hardware om de verhuis in de praktijk tot een goed einde te brengen.

MDO Move staat ook voor een goed magazijnbeheer. Wij kunnen u helpen met de inventarisatie van uw magazijn en de indeling van uw verticaal liftsysteem. Na een selectie van uw huidige voorraad wordt uw stockbeheer in eerste instantie geoptimaliseerd door middel van productidentificatie en -fotografie, data-input en -verwerking. Onze magazijn- en verhuistools zoals meetapparatuur, labelprinter, weegschaal, volume-mal, fotoapparatuur en data-applicaties worden ingezet om het proces vlot te doen verlopen.

20200121 180355

Ontdek de samenwerking met onze partner én bekijk ook zeker onderstaande video!