Inventory
 
mdo-logo-mask
mdo-logo-mask
 

Analyse magazijn

Analyse magazijn

Onze consultants kunnen een analyse uitvoeren van uw magazijn en de eventuele pijnpunten in kaart brengen. Dit kan zowel gaan over uw opslagsystemen en de indeling van het magazijn als over het voorraadbeheer.

Samen met u gaan zij op zoek naar de beste oplossing voor uw magazijn.

Geen gedetailleerd plan van uw magazijn?

Wij meten met één van onze GeoMax lasers de staat van de vloer en de gebouwen nauwkeurig op. Aan de hand hiervan kunnen we de indeling van uw magazijn optimaliseren én wint u veel tijd bij een toekomstig montageproject.

Daarnaast kunnen wij uw opslagsystemen en alle onderdelen hiervan digitaal in kaart brengen. Zo kunt u snel ingrijpen wanneer u een herstelling dient uit te voeren.

Optimalisatie voorraadbeheer

  • Inventarisatie van magazijnvoorraad

Geen tijd om uw personeel vrij te maken voor de inventaris van uw goederen? MDO levert ervaren verhuizers om te helpen bij het tellen. Indien nodig kunnen onze consultants de regie van het volledige inventarisproject van u overnemen.

  • Data-input en verwerking

Nog geen digitaal magazijn? Onze professionele medewerkers helpen u bij het digitaliseren van uw magazijn. Wij brengen al uw magazijnartikelen in kaart en stellen een artikel- en/of locatielijst op.

Hiermee houden wij rekening met alle specificaties van een artikel en de noodzakelijke parameters, die uw beheersysteem vereist. Daarnaast kunnen wij u assisteren bij de identificatie van onbekende producten.

  • Data implementatie in ERP / WMS

Nadat wij de data verzameld hebben, helpen wij u bij de input van deze data in uw XLSX, WMS of ERP software. Afhankelijk van de software van uw beheersysteem kunnen wij de data ter beschikking stellen aan uw interne IT-dienst of deze zelf implementeren.

MDO Move Info 4