Getty Images 518306829
 
mdo-logo-mask
mdo-logo-mask
 

Dimensioneren

Naar aanleiding van automatisatie projecten en plaatsing van verticale liftsystemen meten wij al uw artikelen op en registreren we de data in Excel of rechtstreeks in uw ERP / WMS software.

Om meer exacte data te verkrijgen kan het een mogelijkheid zijn om een dimensiescanner te gebruiken (3D-opmetingen, dimensionering, wegen).

U kunt dit toestel bij ons huren en de metingen zelf uitvoeren of onze ervaren mensen kunnen uw stock volledig digitaal in kaart brengen voor u.

Zippcube Mittel 3 TP 20191206 075925

Interface ERP / WMS

Via de dimensiescanner verloopt het meten en wegen volledig automatisch, betrouwbaar en snel. Het kan gebruikt worden voor (on)gelijkvormige producten en het is uitgerust met een geïntegreerde weegschaal.

Zo bepaal je in enkele seconden zeer nauwkeurig de logistieke basisdata van een artikel: barcode en/of artikelnummer, lengte, breedte, hoogte, gewicht van een product.

Deze data is via verschillende interfacemogelijkheden direct beschikbaar in jouw voorraadbeheersysteem via een koppeling met uw WMS / ERP software.

Mobiel

U kunt kiezen waar u de dimensiescanner wenst te gebruiken. Door een verrijdbaar onderstel met een accu kan je het scanproces op uw gewenste plek uitvoeren.

Zo kunt u zelf bepalen als u de artikelen naar de scanner wilt brengen (bv. tijdens een verhuis) of de scanner naar de artikelen.