mdo-logo-mask
mdo-logo-mask

Verhuur verhuistools

Indien u zelf tijd en mankracht heeft om uw verhuisproject aan te pakken, maar niet over de nodige verhuistools beschikt, kunt u deze huren bij ons.

Wij bieden o.a. aan:

  • Verhuiskarren
  • Verhuisdozen (kunststof, stapelbaar)
  • Verhuiscontainers (staal)
  • Bindmateriaal (staal, kunststof, katoen)
  • Meetapparatuur (GeoMax laser, dimensiescanner, foto-box, volume-mal, weegschaal)
  • Labelprinter
Verhuisdoos TP Verhuiscontainer TP

Met onze verhuiskarren is het zeer eenvoudig om uw goederen overzichtelijk te verhuizen van plaats A naar B en/of om een tijdelijk magazijn te creëren door de goederen op uw opslagsystemen te kopiëren naar de legborden van de verhuiskar.

Deze 'mobiele rekken' zijn opgebouwd uit een onderstel, 4 stijlen en een aantal legborden naar keuze. Elk mobiel rek kan in totaal een belasting dragen van 1000 kg (150 kg per legbord) en de hoogte van de niveaus kan zelf bepaald worden.

Op deze manier ondervindt uw dagelijkse werking geen hinder en blijven uw goederen consulteerbaar gedurende de verhuis.

Verhuiskar vb Fotos verhuiskar vb

VERHUUR HEF- EN HIJSTOESTELLEN

Bent u op zoek naar een bepaald hef- of hijstoestel of ander hulpmiddel voor een project? Neem gerust contact op met MDO voor advies en wij zoeken het juiste werktuig voor uw job!

Heftrucks, reachtrucks, schaarliften, hoogwerkers, verreikers, stellingen, hijskranen, ...

We zorgen eveneens voor het transport naar de gewenste locatie, zodat het toestel beschikbaar is op het moment dat u dit nodig heeft.

Lifting equipment2

TRANSPORT

MDO Move heeft heel wat ervaring met de verhuis van magazijnen en kan u dus ook de geschikte (uitzonderlijke) transportmiddelen aanbieden op maat van uw project.

Indien gewenst kunnen we u ook bijstaan in het correct binden en verpakken van uw lading zodat deze geen schade ondervindt tijdens het transport.

MDO Truck Mdo-move-hero

STOCKAGE GOEDEREN

MDO Group verzekerde zich in 2017 van voldoende opslagruimte door de bouw van een gloednieuw magazijn van ruim 2700 m² in haar hoofdzetel te Zottegem. Dit nieuw magazijn breidde de reeds bestaande magazijnruimte aanzienlijk uit.

Korte of langdurige stockage nodig voor uw opslagsystemen, onderdelen of goederen? U kan deze bij ons veilig en in de juiste condities bewaren.

MDO Magazijn

LEEGMAKEN / OPRUIMEN BEDRIJF

Wilt u uw bedrijf grondig opruimen of leegmaken naar aanleiding van een overname of verhuis? MDO Group kan u hierbij assisteren!

  • Afbraak van uw opslagsystemen
  • Verschroten van materiaal
  • Verhuur van afvalcontainers
  • Correcte afvalverwerking

Indien gewenst en van toepassing, zijn wij een kandidaat voor de overname van uw oude opslagsystemen en/of andere magazijntoepassingen voor een correcte prijs.

Afvalcontainer 6m³ gemengd bouwafval Img 8244 2 0